Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: London


London er en by, du aldrig bliver færdig med - og første gang du besøger Englands imponerende hovedstad er Big Ben, Westminster, London Tower og Buckingham et besøg værd. London er dog meget mere end det.

Anne-Vibeke tager dig denne gang med rundt til nogle af de nye London seværdigheder. Det betyder bl.a. en tur op i Europas højeste bygning The Shard, en tur op i London Eye - det enorme pariserhjul på South Bank og ikke mindst en tur op på taget af OL- og koncertbygningen O2.

Ingen storbyferie uden god mad og drikke og selvom det engelske køkken måske ikke har det bedste ry, så kan du sagtens spise godt. Anne-Vibeke besøger de nye og meget trendy gadekøkkener og det eksklusive Afternoon Tea sted One Aldwych, samt byens bedste fish´n chips med udsigt til Big Ben.

Anne-Vibeke tager også turen rundt i byen på en gammel Tally Ho cykel og giver gode råd til at komme rundt med Londons velfungerende Subway – The Tube og de verdenskendte røde busser.

Med andre ord et anderledes rejseprogram om det nye og moderne London – uden for sæsonen. Programmet er filmet i marts, men kunne lige så godt være i november. Vejret svigter aldrig i London.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.