Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Programomtaler

I denne udgave af ”Årstidens bøger” har litteraturprofessor Anne-Marie Mai blandt de mange, gode, nye udgivelser valgt at præsentere Lone Hørslevs ”Svømmende, rygende, grædende”, Julie Sten-Knudsens ”Sang for brummere”, ”Deep Purple” af Christel Wiinblad og Niels Barfods erindringsbog ”Farvel så længe”.
Allan Bo Quintet er en fremragende jazzgruppe, der leverer en forfriskende og dynamisk lyd. De er kendt for deres tekniske færdigheder og evne til at skabe stemningsfulde og engagerende koncerter, der inspirerer publikum.
Kun få danskere ser negativt på den Europæiske Union. Men selv efter 50 års medlemskab er det svært at finde lidenskab omkring det europæiske samarbejde.
”Nede i Europa har de fået en fiks idé” lød det i en af de mest populære anti-EF-sange. Programrækkens titel er således inspireret af Skousen og Ingemanns ”EEC Blues” fra 1972, men indholdet er helt nutidigt.
I Danmark findes mange stendiger, hvor af flere dog er tilgroede eller tildækkede med jord. Men på den gamle herregård Rugaard på Djursland kan man se mange flotte stendiger, som fremstår som vigtige kulturhistoriske elementer i landskabet.
Nu er foråret så småt ved at indtage Danmark, og dermed er campingsæsonen også skudt i gang.
Steen har købt en jagtrejse på internettet hos en udbyder han ikke kendte i forvejen. Nu melder spørgsmålene sig så:
Forårsstemningen har ramt aktiemarkederne, hvor kurserne er steget godt på det seneste. Men kan det blive ved? Og hvor kan man finde alternativer til de dyre aktier?
Forårsstemningen har ramt aktiemarkederne, hvor kurserne er steget godt på det seneste. Men kan det blive ved? Og hvor kan man finde alternativer til de dyre aktier?
Palle Puma er en fremtrædende figur på den danske musikscene, med sin karakteristiske stemme og unikke musiske stil. Palle Puma er kendt for at fortolke den legendariske Otto Brandenburg og med respekt for Brandenburgs arv, formår han at give nyt liv til disse klassikere og begejstrer både gamle og nye fans.
Side 1 ud af 582
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.