Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Kniv og gaffel: The Diner

Midt på M. P. Bruunsgade i Aarhus ligger den amerikanske perle The Diner. Den lille kælderrestaurant slog dørene op for sine første kunder i august 2011, og siden har den fået en storebror i bydelen Viby syd for Aarhus.

Den tidligere logistikchef Lars Nipper og it-manden Morten Schaumann er makkerparret bag The Diner. Deres idé var egentlig at lave en franchise-kæde, men for at få konceptet omkring The Diner defineret byggede de restauranten i M. P. Bruunsgade op som et showroom. Alt fra gulve til møbler er særligt udvalgt og importeret fra USA, og de mange emaljeskilte og andre genstande til at udsmykke restauranten har de selv fundet på amerikanske loppemarkeder. Ambitionen med The Diner har nemlig været at skabe en tidslomme, hvor musikken, indretningen og maden gerne skulle få kunderne til at vende sig om i håbet om, at Marilyn Monroe eller James Dean er den næste i køen.

I køkkenet tryller chefkokken Jacob Harms amerikanske diner-specialiteter frem. Han laver velsmagende burgere, amerikansk brunch, cremede milkshakes og lækre desserter som cheesecake og brownie.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.