Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 15

Her efter påske skal vores eksperter anmelde den nye danske biografbasker ”Underverden 2” med Dar Salim i hovedrollen, den danske fiktionsdokumentar om en adopteret ung mand fra Korea; ”Stille liv” og til sidst har Ann og Maria set den nye serie fra SkyShowtime ”Rabbit Hole” med Kiefer Sutherland fra ”24”.

”Underverden 2” er en fortsættelse til den danske action-thriller ”Underverden” fra 2017. Filmen er skrevet i samarbejde mellem Fenar Ahmad og Behrouz Bigdeli. Det er syv år siden, at Zaid gik i krig mod den københavnske underverden for at hævne sin afdøde bror. I ”Underverden 2” lider Zaid under savnet til sin familie, og hans identitet som respekteret hjertelæge er blot en svunden drøm. Hovedrollen spilles af Dar Salim. Instruktøren er Fenar Ahmad.

”Stille liv” er en dansk film instrueret af Malene Choi. Filmen følger den 19-årige Carl, der som adoptivbarn er splittet mellem to verdener. Han lever et stille liv på landet med sine forældre, og som familiens eneste søn er hans fremtid planlagt. Hovedrollerne bliver spillet af Cornelius Won Riedel-Clausen, Bodil Jørgensen og Bjarne Henriksen.
Rabbit Hole er en amerikansk spion-thriller tv-serie skabt af John Requa og Glenn Ficarra. Serien har Kiefer Sutherland i hovedrollen som en privat spionageagent, der er blevet anklaget for mord. Serien havde premiere den 26. marts 2023 på SkyShowtime og består af otte episoder.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.


Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.