Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 25

I denne omgang af What2Watch skal det handle om en dansk film, en norsk serie og en amerikansk film:

"Toves Værelse" er en dansk spillefilm fra 2023 instrueret af Martin Zandvliet. Filmen er baseret på Tove Ditlevsens selvbiografiske roman af samme navn. Handlingen foregår i 1960'erne og følger Tove Ditlevsen og Ekstra Bladets chefredaktør Victor Andreasen i deres stormombruste ægteskab. Paprika Steen og Lars Brygmann spiller hovedrollerne i filmen.

"No hard feelings" er en amerikansk komedie fra 2023. Filmen handler om Maddie, der er på randen af at miste sit hjem. Hun finder en interessant jobannonce: Helikopterforældre søger nogen til at få deres indadvendte 19-årige søn ud af sin skal, inden han starter på college. Filmen er instrueret af Gene Stupnitsky og har Jennifer Lawrence i hovedrollen.

"Exit - Sæson 3" er en norsk dramaserie fra 2023. Serien følger fire norske forretningsmænd i den absolutte top af Oslos finanselite, der mildest talt svømmer i penge. De har karriere, familie og en umættelig appetit på grænseoverskridende opførsel og grov insiderhandel.
De fire hovedroller bliver spillet af Tobias Santelmann (Henrik), Jon Øigarden (Jeppe), Simon J. Berger (Adam) og Pål Sverre Hagen (William).

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.