Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 34

I denne uge handler det om en romantisk komedie fra Netflix, en dansk krigsfilm om 2. verdenskrig og et familiedrama af en anden verden.

“Red, White and Royal Blue” er en romantisk komediefilm fra 2023 instrueret af Matthew Lopez. Filmen er en tilpasning af bestsellerromanen af samme navn af Casey McQuiston.
Filmen følger Alex Claremont-Diaz (spillet af Taylor Zakhar Perez), der efter sin mors valg som præsident hurtigt bliver udnævnt som den amerikanske ækvivalent til en ung royal. Han har en langvarig beef med sin royale modpart på tværs af dammen, prins Henry (spillet af Nicholas Galitzine). De to bliver tvunget til at iscenesætte en våbenhvile, som udvikler sig til et venskab og senere mere end det.

“Når befrielsen kommer” er en dansk drama- og krigsfilm fra 2023 instrueret og skrevet af Anders Walter. Filmen er inspireret af virkelige begivenheder og handler om et af danmarkshistoriens underbelyste kapitler: Håndteringen af de hundredtusinder af tyske flygtninge, der kom til Danmark lige før og efter befrielsen af Danmark i foråret 1945. Filmen følger en højskoleforstander (spillet af Pilou Asbæk), der beordres til at huse over 500 tyske civile flygtninge i den sidste tid af besættelsen.

“The Lost Flowers of Alice Hart” er en australsk drama-tv-serie fra 2023. Serien følger en ung pige ved navn Alice Hart (spillet af Alycia Debnam-Carey), hvis voldelige barndom kaster en mørk skygge over hendes voksenliv.
Alice mister sine forældre i en mystisk brand og flytter ind hos sin bedstemor June på Thornfield flower farm, hvor hun lærer, at der er hemmeligheder om hende og hendes families fortid.
Serien har Sigourney Weaver i rollen som June Hart og Asher Keddie, Leah Purcell og Frankie Adams i andre hovedroller.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.