Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Fiskemagasinet

Mads Hussing er vært på Fiskemagasinet. Fiskemagasinet har eksisteret siden 1995 og er et af de programmer, som ofte sendes på dk4. Dengang hed programmet "Ta' med ud og fisk".

Værten, Mads Hussing, fortæller her lidt om, hvad programmerne går ud på:

"Programmerne handler altid om fiskeri ét sted efter en eller flere fiskearter, og i hvert program inviterer jeg én eller flere eksperter med. Det er typisk en, der skriver for lystfiskermagasiner om netop den art eller det område, som udsendelsen handler om. Det er altså vigtigt for mig at personen ved meget om emnet og samtidig formår at formulere det, så både nybegyndere og de mere erfarne kan være med.

Vi tager typisk ud og fisker en 5-6 timer og starter altid med at pakke ud. Så lægger vi taktikken for dagen alt efter vejr- og vandforhold samt alle de mange andre aspekter, der kan have indflydelse på fiskeriet lige netop den dag.

Derefter går vi i gang med at fiske og fanger forhåbentlig et par fisk. Midt på dagen mødes vi til en lille snak om, hvordan fiskedagen har formet sig og om, hvorvidt vores strategi skal ændres eller fortsætte som planlagt. Efter endnu en god del fiskeri sluttes dagen af med en snak om, hvordan dagen er gået. Fangede vi det vi forventede? Hvad gik godt, og hvad gik skidt?

Har du spørgsmål, kommentarer, ros eller ris så kontakt mig på Email Fiskemagasinet. Det gælder også, hvis du ligger inde med historier, nyheder eller gode lystfiskerbilleder.


   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.